Vnitro chce zpřísnit podmínky pro ekonomické migranty

Tak naše moudré hlavy zase vymýšlejí novinky.Když pomineme pitomost termínu ekonomický migrant,tak další opatření již jsou "opravdu dokonalá". Samozřejmě nějaký isolacionismus ve vztahu ke světu a EU nemůže fungovat.

V mediích si můžete přečíst,co vymýšlejí za síta, jak vygenerovat nějaké nové občany z řad migrantů.

tady je ukázka :

https://www.novinky.cz/domaci/447124-vnitro-chce-zprisnit-podminky-pro-ekonomicke-migranty.html

Zapomíná se na základní věc,že vše zatím stojí peníze a nikdo nám žádné nedá.Dále mnozí úředníci nechápou,že migrant je snad svobodný člověk a může se kdykoliv rozhodovat sám.Plánovanými opatřeními se dostaneme na úroveň podivných diktatur a nebo států před rokem 1989.

Pořád se těžko chápou základní práva daná Listinou Základních práv a svobod a chartou OSN o uprchlících. Mnozí iniciátoři současné xenofobie zapomínají, že se vše vrací přesně tam,kam to dostat nechceme.

Neexistuje žádný jiný migrant než ekonomický.Každý přichází z důvodů nějaké osobní či rodinné nouze nebo tragedie. Většina migrantů nemá zásadní zájem žít v České republice.

Nemáme vůbec vytvořené podmínky pro  usazení těchto lidí v normální populaci.

Neexistují prostory pro ubytování a stravování těchto lidí.Neexistuje nějaká rezerva v rozpočtu.

Neexistuje rozumný a organizovaný přístup zdejší společnosti k této problematice.

 

Místo toho se pokoušejí ozbrojit určité skupiny " vlastenců" , kteří budou placeni ze společných prostředků  a chtějí vytvořit amatérský systém, jak hlídat naše hranice a veřejné prostory. Dokonce jsou tyto pitomosti podporovány i z určitých politických kruhů.

Když si přečtete návrhy uvedené ve výše předloženém Webu a domyslíte důsledky, tak jsme vlastně předem zlikvidováni, aniž jsme vůbec něco začali.

Ty podmínky budou mnohdy naprosto nesplnitelné z mnoha důvodů.

Čekat zázraky s příchodem kvalifikovaných migrantů odkudkoliv je utopie.

Samozřejmě je šance na změny při ukončení námi vyvolaných válek na celém světě. Píši námi i když snad většina občanů v ČR má rozum. Ale propaganda ovlivnila nejen ministra vnitra,který statuje s puškou před kamerou, ale obrovské množství lidí, kteří mají strach z neurčitosti a neschopnosti vládního systému a systému v EU.

Vše se musí zásadně změnit a celá problematika se musí řešit v rámci celé EU i celého světa. Utíkat z EU je vlastně s ohledem na provázanost nemožné a odchod země pomocí Brexitu nám ukáže celou problematiku.

NATO se jistě rychle nerozpustí i když vlastně neexistuje jasný nepřítel. Rusko jím určitě není a současné akce jsou naší velkou chybou.

Nový prezident USA to nemá vůbec lehké a musí šlapat, či tančit mezi dost rozbitými vejci. Stejný problém má i prezident Ruska.

Náš prezident to nevytrhne ani náhodou. A jakýkoliv jiný také ne.

Nicméně pokud nemá lidstvo zahynout, tak musí být líp !

Autor: Bedřich Dvořák | středa 23.8.2017 20:42 | karma článku: 9,45 | přečteno: 594x
  • Další články autora

Bedřich Dvořák

Ukrajina ? Game is over ?

31.12.2022 v 12:29 | Karma: 27,12

Bedřich Dvořák

Úloha Ruska a USA ve světě.

29.10.2022 v 15:01 | Karma: 22,86
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........