Kdo je vlastně větší pitomec ?

Občas si přečtu několik přízpěvků v diskuzích a mám pocit, jako by to psalo jen velmi málo jedinců.Nevěřím popisovaným údajům o ruských či amerických agentech, kteří jsou placeni za to,že píší pitomosti.

Ve světě tito lidé vezmou někdy zbraň či auto a vraždí nevinné. Ono je docela lehké v rámci podivné vášně zemřít za cokoliv.Stačí si přečíst například současné přízpěvky na projev prezidenta Ruska - Putina.

https://www.novinky.cz/diskuse?id=497620&articleId=/zahranicni/svet/447913-svet-je-na-pokraji-rozsahleho-valecneho-konfliktu-varoval-putin.html§ionId=745

Hodně lidí by potřebovalo nutně separaci a léčení. A je jedno na které straně barikády tyto pitomosti píší.Vcelku je jedno o co jde. Barikády jsou stejně pitomost.Na barikádách vždy jen umírali lidé.

Normální člověk přece nechce žádné války ,atomové zbraně  nebo teroristický režim.Normální člověk chce většinou žít relativně skromně,mít svoji práci, rodinu a nějaké sny do budoucnosti.Žaludek máme skoro všichni stejný a vytahovat se před lidmi svým novým autem je již uváděno většinou pouze  v reklamách. Jakákoliv luxusní záležitost majitele časem omrzí.Ten, kde jezdí na luxusní dovolené,tak je jeho hlavním zážitkem,že ho někdo obral o dost peněz. U auta jde také jen o ukojení momentálního pocitu.Pokud nemáte zámek a k tomu starší Rolls -Royce,tak si tu image stejně nevybudujete.A kdo to nemá v hlavě, v apatice stejně nekoupí.

I Bakala se bojí bydlet na Šumavě.

Prý máme dnes v Česku rozsáhlou svobodu. Jenže kdo ještě nepoznal situaci, že byl více či méně nějak okraden ? Nejde jen o krádež hmotných statků. Neznám takového člověka !

Důchodci a většina lidí nějak přežívá s podivnou perspektivou. Jak vláda v rámci budování své image oznámí, že někdo dostane více peněz ( důchodci,minimální mzda  a podobně), tak se hned ozývají hlasy,co je nutné zdražit. V současnosti  se například ozývají majitelé vodohospodářských zařízení a prodejci energií,plynu, benzinu,nafty a stavebních materiálů. Do toho výrobci másla,pečiva, ovoce a zeleniny uvádějí své vymyšlené důvody pro navýšení svých zisků.

99 % výroby a služeb je založena na určitých tricích a podvodech.Říká se tomu vznešeně konkurence.Smutné je,že tomu mnoho lidí i věří.

Dnes se například zavedlo EET a další evidence, ale nikdo to nedokáže analyzovat a vymyslet nějaký řídící systém,který napraví stav věcí.

V současnosti přichází poslední období volebních bojů a budou se publikovat takové pohádky,že nebudou ani k uvěření a natož k realizaci. Hlavně bude všude špína a pomluvy.

Volič možná pořád neuvěří, že jde jen o osobní peníze těch zájemců o teplá místečka.Kdysi byl napsán román " jak chutná moc " a i když šlo o jiný režim, vše je pořád stejné.

Patřím mezi pamětníky a mohu porovnávat. Situace v současnosti není dobrá a hlavně nemá perspektivy do budoucna.Nevěřím v žádné revoluce- tento způsob je již nefunkční. Všude zklamaly.

Když vyhraje hnutí ANO,tak se svět v Česku nezmění.I kdyby vyhráli komunisté,tak se nic nezmění.Samozřejmě nastane naprostá bezradnost i u hnutí příznivců Okomury v případě,že uspějí ve volbách. Ti rozumní všude po volbách procitnou a začnou si tvořit obranu proti všem. Možná zažijeme i trošku srandy s Frantou Čechem.

Ještě,že prý 23. září nastane cosi , co změní svět. A do října prý padne celé světové hospodářství na kolena. Problémy budou mít nešťastní lidé v Texasu a okolí, protože ty záplavy jsou hrozné.V Česku budeme plakat nad malou úrodou a rychle budeme brousit tužky a psát žádosti o dotace.

V televizi již ani nebudeme vnímat drobné atentáty a ničení lidských životů kdekoliv a kýmkoliv.

To přece není život, který chceme žít ! Chce tady někdo opravdu, aby třeba do Severní Koree někdo hodil pár atomovek a vyvraždil miliony nevinných lidí ?

My chceme, aby bylo přeci jen trochu líp !  Boj s nebezpečnými větrnými mlýny již moc unavuje.

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 1.9.2017 9:59 | karma článku: 18,73 | přečteno: 663x
  • Další články autora

Bedřich Dvořák

Ukrajina ? Game is over ?

31.12.2022 v 12:29 | Karma: 27,12

Bedřich Dvořák

Úloha Ruska a USA ve světě.

29.10.2022 v 15:01 | Karma: 22,86
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........