Diskuse

Budeme v budoucnosti platit daně ?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je třeba si uvědomit, že daně nejsou nic jiným než sprostou loupeží, krádeží, či vydíráním. Jsou tu jen a jen proto, aby si parazitická kasta mohla žít své pohádkové životy na úkor produktivně činných lidí.

0 0
možnosti

Stát musí mít příjmy na svoji činnost. Přemíra kontrolních pracovníků nic netvoří a bere výplatu. Státní systém se může zmenšit na 50 % a nic se nestane.A nějak se ten příjem musí zajistit.

0 0
možnosti

DPH je daň z obratu, jen jinak vybíraná.

Původně (a v USA dodnes) daň z obratu platil jen koncový spotřebitel.

V systému DPH ji také - de facto a na konci řetězce plateb a zpětných plateb - platí koncový spotřebitel. Pro podniky a podnikatele je systém DPH - mírně řečeno - značnou zátěží. A když uvážíme, že v mezistátním styku je to zase ještě jinak, tak by se mi návrat k původnímu systému obratové daně jevil jako velice přínosný.

0 0
možnosti

Asi jste nestudoval před rokem 1989 a tak netušíte,co píšete. Daň z obratu se vybírala ve výrobě a při dovozu do Československa. Samozřejmě každou daň platí spotřebitel. DPH je daň z přidané hodnoty neboli z hrubé marže nebo z hrtubého zisku ve výrobě. Tváří se jako spravedlivý systém,ale umožňuje mnohé machinace. Nyxná zvláště když je několk sazeb DPH a odpočítává se při prodeji zboží mimo EU. V USA jistě vědí, co dělají.

0 0
možnosti
Foto

darebáckou DPH by bylo možné nahradit daní z obratu

0 0
možnosti

Co je na DPH darebácké ? 8-o

2 0
možnosti