Diskuse

Fiala: Babiš v příští vládě být nemůže

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

V podstatě s Vámi pane Dvořáku souhlasím. :-)

Ale trošku nerad. :-)

1 0
možnosti
Foto

hodit lístek s Piráty do volební urny je stejné jako ho hodit do kanálu.

3 0
možnosti
Foto

Tak takhle zlé to zase nebude. A to, že pan Babiš nepřišel diskutovat do OVM s Bartošem, tak to o mnohém vypovídá.

1 0
možnosti
Foto

K87a57r10e46l 65C19a84c66h

16. 7. 2017 16:40

Úspěch se v Čechách neodpouští a proto je nutno vždy vyšetřit, jakýmže podvodem k němu došlo. Člověk, který se dopustil zločinu úspěchu nemůže zastávat žádnou prestižní politickou funkci, protože by ji svým úspěchem pošpinil. Je-li někdo dobrým podnikovým manažerem, nemůže být v žádném případě předsedou vlády, protože dobrý manažer má přece zažité diktátorské způsoby řízení a to je nebezpečné pro demokracii. Stát se přece jako firma řídit nesmí. Asi tak nějak to ti, co to s námi myslí dobře a chrabře chrání demokracii, vnímají. Čeho se tu stále ti, co to již u vesla zkoušeli a pohnojili co mohli, až jim poklesly volební preference, bojí. No co - když Babiš se svým ANO vyhraje volby, a také to pohnojí tak, jako to pohnojili ti před ním, tak za 4 roky budou další volby a bude mít šanci někdo jiný. Nebo je tu nějaká oprávněná obava ze zrušení voleb? Myslím si, že to v současné době nehrozí. Za 20, 30 či 50 let, až dojde na předpověď Muamara Kaddáfího o dobytí Evropy prostřednictvím děloh muslimských žen, možná již naši potomci volit nebudou, ale to již se naší generace týkat nebude. Tedy ani Andreje Babiše a ani těch, co se ho nyní bojí.

0 0
možnosti
Foto

A co současné Turecko?

0 0
možnosti
JK

Piráti jsou stranou bez důležitých témat, které potřebují lidé s běžně nízkým platem k životu.

2 0
možnosti
Foto

Na Pírátech se mi líbí, že by mohl být éry jejich panování internet zadarmo. V nějakém internetovém obchodu bychom si objednali ledničku, a už bychom ji měli doma. Tak jako za komunistů.

0 1
možnosti
RJ

R61a45d89e68k 53J86a85r33o29š

16. 7. 2017 14:47

Fiala nemůže být v čele ODS, to fiasko po volbách nechci vidět...

0 3
možnosti
Foto

Stačí, když uspěje ve volbách.

2 0
možnosti

Babiš by měl být za mřížemi a izolován. Zločinost je nakažlivá.

5 1
možnosti
Foto

Prokaž, dokaž a zavři. Jak jednoduché Dear Watson.

2 0
možnosti
DB

Pan Fiala se ničí svými prohlášeními sám....a krom toho pochopitelně ničí i ODS, dejžtopánbůzatydary...jen je nutné nezapomenout, kdo tuto stranu vedl dlouhá léta..jistý Klaus, který tomuto národu lhal, skoro pokaždé, když otevřel ústa......a podle toho vypadá tento národ a ta jeho strana, kterou tak obtížně financoval.....protože neznal špinavé peníze..........a nevěděl co je to globalizace a přeceňoval sílu trhu, odmítal zákony ..tedy regulaci, a odmítal vytváření větších ekonomických celků a horoval pro malinké nepodstatné národnostně-nacionalistické státečky, které se žádné mocnosti neubrání, a tvrdil, že neexistuje sociální stát, který ovšem měl hned za hranicemi v SRN, jen to lidem neřekl a lhal jim.........

3 4
možnosti

Teď lžete vy, ale jste tak zarytý antiklausovec, že nemá smysl rozebírat to. Jenom si budu pamatovat, že jste anonista.

2 3
možnosti
JP

J54a67n 91P74a57v49l34í74k

16. 7. 2017 12:17

Ač jsem prohlášení P. Fialy uvedené v nadpise nezaznamenal, mezi řádky onoho prohlášení lze doplnit: chceme-li, aby v naší republice byla zachována parlamentní demokracie. Komu záleží na svobodě, ten s výrokem souhlasí, ať volí kteroukoliv demokratickou strana, kam ovšem nepatří ANO a komunisti.

10 2
možnosti
Foto

Je, Honzo, nějaký důvod, proč by ANO neměla být demokratickým subjektem? Samozřejmě, pokud odhlédneme od obav z jejich preferencí.

0 0
možnosti
MB

Andrej Babiš samozřejmě ve vláde bude. Bude to demokratické - nicméně se potvrdí její slabost. Komunisté - rodiče, ztratili moc politickou ... Mají sedět v base, minimálně po pohybovat kanály ... Tu přichází synek a zajišťuje si tumoc , ekonomickou. Od podzimku je to ve starých kolejích - Rudoch s pošramocenou pověstí = má dokonce obé ! Opět další rodina, která má pravdivé právo zvolat, to své ! - Zlatí komunisté ! ... Co říci o národu, o volčích, to pravda nevím ... :-)

6 2
možnosti
Foto

Co provedli ti rodiče, resp. kolik osob by zde mělo chodit kanály? Já myslím že něco přes milión, ale není to Antone Pavloviči příliš mnoho?

0 0
možnosti
KC

Byli jsme před Fialou, budeme i po něm! Šéf strany, která má nadmíru špinavé ruce, chce radit, kdo má a kdo nemá být ve vládě?

3 10
možnosti