Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, když to říká člen dohledového týmu, tak to by si tu svatbu mohl i odepsat z daní. ;-D

1 0
možnosti

Svatbu jako předvolební gesto dělají přeci všichni? Nějak se mi nevybavuje kdo jsou ti všichni, asi by to chtělo pár příkladů o rozdávání aspoň volebních letáku na vlastní svatbě, jinak je to čirá demagogie.

Nebrečte nám tady nad špatnou EU a volte někoho, kdo jim jasně řekne, že EU se zvrhlo v úřednický diktát a buď se systém zásadně překope v unii suverénních států, nebo bude další exit. Tohle ale Babiš nechce, protože by přišel o megadotace, které neuvěřitelně křiví podnikatelské prostředí nejen v zemědělství a potravinářství. A díky svazku Babiše, jako největšího dodavatele a nadnárodních řetězců, tady mám to co kritizujete. ANO jakoby opatrně kritizuje EU, ale Jourová nás (taky opatrně) peskuje za málo uprchlíků, přesně dle Junkrova zadání. A co Babiš na to, no nic, chystá se pokorně zaplatit, není to přece z jeho, ale z našeho.

Takže hledání třídního nepřítele vně našich hranic, je stará komoušská metoda, jak odvrátit pozornost od svých čachrů.

Jestli si Babiš z ČR udělá svoje hnízdo, tak nám pámbu pomáhej, zapomeňte na vyšší příjmy a už vůbec nemyslete na levnější potraviny. Přece si nemyslíte, že kuli breptání námezdních dělníků a nepotřebných důchodců přijde o své zisky, firma je firma a zisk je zisk. Jo ti nepoddajní podnikatelé už se řeší a vymýcení těch kulaků, zlodějů a podvodníků je jen otázkou času.

A k jeho knize, víte, co se zdá, to je sen a s realitou to nemá co dělat, to nám Babiš vysvětlí hled po volbách.

1 0
možnosti

Vážený pane Kučero

Vaše úvahy nejsou ničím podložené. Babiš je dobře zapsaný v USA a tímto směrem problém nebude. Možná,že je to i dobrý směr.

0 0
možnosti

Osobní bohatství Adofa Hiltera pramenilo z neustálých dostisků "Mein Kampf". Využil svého mocenského vlivu a soukmenovci zaretušovali jeho daňové nedoplatky. Šel ještě dále a novomanželům se výtisk dával na státní útraty jako svatební dar. Hnízdo čapí, O čem sním, když náhodou spím ... Podobnosti zřejmě úplně náhodné ! Zlý Adolf, samozřejmě, že ano ... :-)

0 0
možnosti

Vy byste tu chtěl zavádět ruské manýry a mzdy byste chtěl jako v rozvinutých západních zemích ? A není to zásadní rozpor a protimluv ?

1 0
možnosti

Nejsem potefená husa,ale pokud je to komentář k mým úvahám,tak jste vedle. Základním bohatsvím každého státu jsou lidé a jejich práce,jako realizace užitné hodnoty. Práce vytváří hodnoty a práce se musí zaplatit z toho,co se vyprodukuje. Když tady zahraniční firmy v subdodávkách zkreslují hospodářské výsledky,tak je to svinstvo. Zkreslují se ceny i hospodářské výsledky.Navýšením nákladů se neplatí daně a DPH se jim odečítá při exportu automaticky.

0 0
možnosti

Mě teda vůbec nevadí, že se v ČR regulují náklady na volební kampaň a neohlížím se na jiné země, kde prachy neomezeně lítají vzduchem. Spekulacím nad sňatkem Bureše se fakt směju - on se samozřejmě zavčas oženil, když si myslí na toho premiéra, ale vše je na lidech, zda ho na ten post vynesou. Ale jinak dobrý :-)

1 0
možnosti

Důležité bude,kdo se bude smát nekonec. Ostatně mě také nevadí omezení prostředků na volby. Dokonce mi vadí nejvíce, že existují volby dnešního typu.volby se musí v budoucnosti zásadně změnit. Tady to není známka demokracie ani náhodou.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS