Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

p. Dvořák, souhlas, ten minisvět blogů považuji za přínosný. On sice nic neřeší, nicméně tříbí se názory - což tak dříve chybělo, kdy dialog byl potírán ! Články, u kterých není diskuse nechápu, zřejmě pak opět nějaký monopolista té opravdové správnosti ... Pouze k Vašemu závěru - Pak bude lépe ... Za sebe tvrdím, přes pokrouceniny - žijeme v nejlepší možné době ! Kdo chce vidí - srovnání a faktů je kopec. Jistě, pak nadávat možno a dokonce i nutno ! A o tom i blogy s diskusí jsou :-)

1 0
možnosti
BD

To je úder na hlavičku - souhlasím

1 0
možnosti
MS

Pod těmito bláboly bych diskusi klidně oželel. :-/

2 2
možnosti
Foto

R^tak ty kteří diskuze odmítají také nechápu názor druhých mě vždy zajímá ikdyž s ním nemusím souhlasit-ale s tímto vaším blogem souhlasím jednoznačněR^:-)

5 0
možnosti
BD

Každý píše různám stylem. Někdo něco vymyslí,cizeluje a po mnoha opravách napíše. Já někdy i hrubku udělám a někdy napíši nesrozumitelné věci pro jiné.

Blog je svým způsobem přímá mluva mnoha lidí.Někdy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........