Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

A co udělali s těmi, kteří odmítli spáchat sebevraždu?

1 0
možnosti
BD

Pane Capoušku

Co vás nutí psát takové pitomosti ? Vy by jste šel bojovat na Ukrajinu ? Já určitě ne.

0 0
možnosti
Foto

Těch vojáků bylo 500 a není to nic divného. Jedná se odborně o posttraumatickým syndrom, který postihuje vojáky, kteří se zúčastní bojů. Postihovalo to za druhé světové války vojáky spojenců, vojáky sovětské armády, nacistické armády a americké vojáky ve válce ve Vietnamu. Panu Dvořákovi se hodí vše k jeho zášti k USA a rády si vymýšlí fantasmagorie.

4 0
možnosti
BD

Vážený pane Kindle.

Je hezké že mne nějak studujete,ale musím vás ubezpečit,že proti lidem v USA opravdu nic nemám. Nikdy bych jim nenadával,jako se tady nadává Rusům či Muslimům. Že jim dočasně vládnou nemocní lidé,je jejich osud při zániku jednoho společenského zřízení. Nemají šanci k rychlé změně. Stejně jako my jsme měli určitý osud při zániku podivného socialismu. Nelíbí se mi oficiální politika USA a vím proč. Nelíbí se to ani občanům USA. Mám tam kamarády a vím, co je veřejné mínění.

1 0
možnosti
Foto

A údaje o mrtvých ruských veteránech? Aha, zapomněl jsem, Rusy netřeba takovými prkotinami obtěžovat, takže tyto údaje jsou tajné, Inu, podle autora demokracie jako vyšitá.

1 0
možnosti

Spíš kam ji dostal Putin, autore.

4 0
možnosti
BD

Putin je podle Vás jistě neuvěřitelně schopný člověk. Já si to nemyslím a Rusko nepadne s odchodem Putina.Ale tady jde jistě o něco úplně jiného.Máte jednoduché myšlení a řešení - bohužel.

0 1
možnosti
LJ

Kdyby Rusové chtěli to ukončit, pak to je snadné. Nevidím, jak například my bychom v tom mohli něco udělat.

4 0
možnosti
JR

Spousty demagogie a lží, pane Dvořáku.

.

"Zatím nikdo konečné řešení nezná, protože ho asi nikdo nechce."

Jak jste na to přišel ?

Řešení je jednoduché - Ruští agresoři ven do své země. Na Ukrajině nemají co pohledávat.

.

"Myslím si, že by mezinárodní tlak byl schopen vše ukončit během několika měsíců. "

S tím souhlasím. Ovšem sankce vůči Rusku měly být daleko tvrdší a Západ měl ukrajinské armádě poskytovat všechny potřebné zbraně. Agresorům by se jejich dobrodružství přejedlo.

10 2
možnosti
BD

Vážený pane Rzyman.

Asi jste si nevšiml o čem jsem psal. Co by jste si představoval za tvrdé sankce vůči Rusku ? Zbraní mají na Ukrajině pořád dost. Sklady Varšavské smlouvy jsou pořád plné. Ale jde o decimování Ukrajinců. Ve videu je ledacos popsáno.

Co jsem napsal za demagogie a lži ? Vy ani již nevíte co píšete. Bohužel ti vojáci jsou na tom ještě hůře než Vy.

2 3
možnosti
PB

Myslím si, že když je vojensky napadena země, není třeba amerických poradců k tomu, aby se přišlo na to, že je třeba se bránit.

5 1
možnosti
PK

Ano, když je zřejmý vnější "nepřítel", nemusí se řešit, kdo jsou oni a kdo jsme my. Je to obvykle zcela jasné.

Ale v případě Občanské války je to vždycky průšvih. Každá frakce má své vnější podporovatele, každá se prezentuje jako legitimní zástupce "svých" lidí na "svém" území, každá se zaklíná bojem za svobodu, sebeurčením, demokracií ... a neštítí se navzájem vůbec ničeho...

A na Ukrajině je občanská válka s celou svou složitostí, a proto je to takový průšvih ..

6 7
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........