Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdá se, že manévrování Starostů je takový pokus-omyl. Z mého pohledu to zavání nějakou promyšlenou taktikou s neustálou neplacenou reklamou v médiích. Ze srandy to zkusíme s klidnou silou, abychom po letech zahnívání u Top Kalousek načichli křesťanskou morálkou. Potom co se svazek rozpustí, už máme nachystané kandidáty a nový program. Jsme silní a nenecháme se nikým vydírat, takže si po hlavách KDU poskočíme nahoru. Sotva mediální zájem začne upadat naskočí Dědek. Zkusí zasponzorovat, chce se ujmout vůdčí úlohy, trošku zalanaří v týmu Andreje. Potom co pohovoří o tom, že je to s Babišem těžké a sám sebe trošku očerní vztahy s ním, příkladně odejde. Už se těším co bude dál, možná to ještě dají s klidnou silou dohromady. Trochu moc povyku u strany, o které jsme toho do nedávna moc neslyšeli.

1 0
možnosti
MK

M29i29l75a49n 22K25e88s40l

24. 8. 2017 22:17

Ten,kdo platí,chce i poroučet.Pan Dědek a šéf STANu měli velmi odlišné představy na spolupráci s ANO a s panem Babišem.Možná,že pan Dědek si představoval,že nejen stát,ale i stranu lze řídit jako firmu.Zaměstnance,který neposlouchá můžete vyhodit,šéfa strany ( pan Farský - ?) těžko.Odešel tedy pan Dědek a je otázkou,kdy přiškrtí penězovod.Pan Dědek je však rovněž jedním ze sponzorů kandidáta na prezidenta Drahoše.Co by se stalo,kdyby pan Drahoš hlásal něco,co by se panu Dědkovi nelíbilo?Také by řekl : Drahoši s Bohem .

1 0
možnosti
Foto

Co se dá, to se nevrací. Drahošovi dva melouny. ,,Panstarostům" slíbil deset, narazil na strop, tak jen tři;-) Ale neva. Firmě se daří a sponzorování lze odečíst z daní. Jinak není marno pročíst si, a celé (není to jen o M.Z.!), i toto, viz.: http://zpravy.idnes.cz/prezidentske-volby-kampane-transparentni-ucet-kandidati-pzy-/domaci.aspx?c=A170816_134442_domaci_jkk;-)

0 0
možnosti
AR

Dnes se nevymyslela špína na A. Babiše či na ANO. Na vážné finanční nesrovnalosti přišel Nejvyšší kontrolní úřad na své kontrole v r. 2015 u firem patřících Babišovi.

1 0
možnosti
Foto

Můžete objasnit proč by se mělo několiktisíc voličů STAN přesunout někam jinam kvůli tomu, že od nich odešel Dědek?;-D

Spíš je realné, že se od nich párdesítektisíc voličů kvůli Dědkovi (a jeho vztahu k Babišovi) odešlo. Otázkou je jestli se lespoň část z nich, po odchodu Dědka z kandidátky, zpátky ke STAN vrátí.

1 1
možnosti
Foto

"Dnes se vymyslela špína na ANO" no vy jste hodně mimo :-/

3 1
možnosti
BD

Ve jste příslušnice Policie ČR a vynášíte informace ? Já nejsem příznivec pana Babiše,ale vše je velmi podivné.

1 2
možnosti
OM

Chápu, že řada lidí se potřebuje někde ventilovat, ale tak tendenční text, navíc operující tvrzeními, která nejsou opřena o relevantní fakta, mě opravdu nemůže nechat chladným. Je urážkou řady starostů, kteří jsou slušní, jsou ve svých volebních obvodech vidět a lidé je znají lépe, než anonymní politiky "z Prahy". Pokud se budete chtít opět příště zviditelnit, tak buď napište něco, co dokážete doložit, nebo raději pište do všech těch naprosto zbytečných diskusí, kterými je internet neustále každý den zahlcován. P.S. nejsem ani komunální, ani jakýkoli politik, ale vadí mi lidská blbostRv

2 1
možnosti
BD

Vy tvrdíte,že starosta nemůže být kdykoliv odvolán ? Znám konkrétní případy,kdy s ním představenstvo zametlo po 12 letech úspěšného starostování. Samozřejmě hned vystoupil z příslušné strany - zde ODS.

Nápad zviditelnit starosty byl poměrně geniální, leč dvousečný. Uvidíme,co řeknou voliči a výsledek budeme respektovat.

I mě vadí lidská blbost a jistě nějakou občas udělám. Píši své názory bez ohledu na pohádky v TV a mainstreamu. Vím, jak funguje v ČR politika velmi dobře.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........