Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dnes to České, tedy jejich, Televizi ulítlo - ukázali totiž Putina, který prohlásil, že sankce proti KLDR nejsou a nemohou být účinné a oni se nukleárního programu nevzdají, DOKUD NEBUDOU MÍT JISTOTU, ŽE JE NIKDO NENAPADNE.

Cožpak Sevrní Koreji někdo hrozí?

Poněkud jiný výklad situace, než nám dosud tloukli do hlavy.

3 2
možnosti

A cvičení NATO u Ruských hranic jsou OK ?

5 5
možnosti

Kdyz uz jste to pane Telariku nakous, tak cviceni Sumava 1968 primo na hranicich s clenskou zemi NATO bylo tedy v neporadku a vlastne aktem agrese.

Nepodilel jste se dokonce na nem?

5 0
možnosti
Foto

Je to fakt. Dejme agresorovi co žádá a on nebude válčit. Aspoň nějaký čas. S tím Hitlerem jste to trefil přesně, Putin si taky bere co chce. Jednejme s agresorem desetiletí a on se mezitím zkonsoliduje a vyzbrojí. To je také případ Severní Koreje. A zase s ní můžete desetiletí jednat.....

3 0
možnosti
Foto

Co si Putin vzal? Obyvatelé Krymu rozhodli, že chtějí připojit k Rusku. Bylo to referendum jako ve všech posovětských republikách. Tam to kupodivu světu nevadilo, u Krymu je zle. Rusko vynakládá na zbrojení 6 méně než USA. Kdo se potom chystá válčit? Co by Rusko získalo napadením jakéhokoliv souseda? Všechny státy jsou plné marodů a lenochů a zadlužené. Akorát by si přidělal notné starosti. Surovin má spoustu a lenochů taky dost. Tohle nasazování na Rusko a KLDR má jediný cíl. Víc zbrojit a zvyšovat zisky zbrojařů, kteří jsou skutečnými vládci světa.

7 6
možnosti

I ja si pne Dvoraku myslim, ze to putinovo chovani se napadne podoba tomu Hitlerovu.

8 4
možnosti

Já si nemyslím. Hitler měl určitě jiné motivace. Ale stejně je nám to houby platné.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS