Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

na letním čase je vidět, jak jakákoliv hloupost jednou zavedená s jakýmkoliv odůvodněním, nelze zrušit.

2 0
možnosti
VD

Loni po změně času, v ZOO s vnukem. Tučňáci šíleli, vrhali se každému příchozímu a v jejich rozčilenosti byla jasná otázka: Kde jsou ryby???? Napřed jem nechápal, zbláznili se nebo co? A pak mi to došlo : změna času, a krmení o hodinu později. V ostatních pavilonech to vypadalo podobně.

4 0
možnosti
PS

Pane autore, ani jedno procento nemá reálný základ při obhajobě nesmyslného pootáčení hodinami sem a tam. Naopak je stále více podobných studií, které dokládají vážnost situace. A naše vlády mlčí:

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/331959-po-zavedeni-letniho-casu-pribyva-o-ctvrtinu-vic-infarktu-zjistila-studie.html

0 1
možnosti
JB

Mám rád letní čas.

6 1
možnosti
PS

Stačí pro to něco udělat, zařídit si denní režim jen pro sebe. Tohle po roce 1990 každý může svobodně provést. Nemusí se potom část populace těšit, až nám vláda nařídí, co máme ve dvě hodiny ráno nařídit - časomíru o 60 minut vpřed a potom vzad. Nebo jsme otroci práce?

1 0
možnosti
Foto

Ideální příležitost pro celoevropské referendum.

1 0
možnosti
Foto

Svícení aut samozřejmě nesmysl není. Pokud žijete někde kde potkáte tři auta za den, tak budiž, ale tam kde jezdí aut daleko víc se mi už mnohokrát stalo, že auto bylo nějak schované a jen jeho světla mě na něj upozornila. O nějaké zvýšené spotřebě se vůbec nebudeme bavit, to je úplný nesmysl.

1 0
možnosti
PS

Máte pravdu, v tomto případě neplatí zákon o zachování energie. Zvláště té, za kterou platíme penězi u čerpadel paliva, energie.

Ještě bych vše rozšířil tak, že osobní auta budou mít rozsvícený majáček a pokud nehody neklesnou, budou muset ještě všichni houkat. Takže spirála opatření za zvýšení bezpečnosti se roztočí a řidič, hlavní viník nehod, se nemusí řešit.

0 0
možnosti
Foto

Přežitek to je. Ale sluníčko, ani přírodu jako takovou, to vůbec nezajímá.. Už babičky říkávaly při obědu, je poledne božřího času, a v neděli zvonívaly dle něho i zvony;-)

0 0
možnosti
AL

Nevím, mně se líbí, že je v létě dlouho světlo.

10 0
možnosti
PS

Tak proč od roku 1990 si pro sebe nezařídíte volný čas tak, že toho světla móóc užijete? Proč všem občanům ČR, jako za socialismu, tohle nařizuje vláda?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........