Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)...........Babiš překáží.....moc! JE to byznysmen, dostatečně tvrdý ! Obdivuji ho, že to ještě nevzdal, ale kdo se dá na vojnu musí bojovat. Politika se od jeho příchodu podstatně změnila, k lepšímu. Začaly se vybírat daně, přestala se rozkrádat republika. Proto ten řev. Babiše by mohl sice někdo nahradit, ale ten tah na branku nebude. O to jde! R^R^R^

2 1
možnosti

J80a91n 22Š24u78r31c

19. 11. 2018 15:34

Pane Nováku, píšete že se přestala rozkrádat republika...ano, přestala. Teď už krade totiž jen Babiš. Ano, teď už ve velkém krade jen Babiš sám. A Babiš si sám osobně díky svým dotačním podvodům, svými čachry, úplatky, krádežemi a podivnými nákupy velkých firem, například Agrofertu, nahrabal a nakradl suverénně nejvíce a najednou zázračně zbohatl. Jak sám řekl: "Všici kradnú, jenom já čerpám."

Jeho firmy pobírají nejvíce dotací, na úkor malých a středních firem atd. Prostě Babiš je vzor poctivosti a vzácného charakteru a navíc si udělal z Česka svou soukromou firmu. Každý ví že sviňáren a leváren se dopouštěl hned po roce 1990. Babiš neumí nic jiného než jen krást, podvádět, systematicky lhát, litovat sám sebe a fňukat jak jemu chudákovi malému všichni ubližují a jak ho nikdo nemá rád. Copak vám Nováku Babiš dal nebo slíbil, že mu tak podlézáte, neustále ho trapně, naivně a doslova ubohým způsobem obhajujete? Zadarmo to určitě kobliháři neděláte, že...?

0 1
možnosti
DR

Hamáček v podstatě řekl pouze to co tvrdím už od začátku a tj. že týden budou mlžit a plácat cosi o tom jak nic není z jejich strany rozhodnuto, jak budou teprve jednat a blablabla ale přitom je o tom jak se zachovají příští pátek jasno už od začátku. Šaškárna, nic víc. Rv

4 0
možnosti
PK

a kdo bude vládnout ? Koho jste vybral?

3 0
možnosti
BD

Nějaký dokonalý počítač z Číny vyráběný v EU.

1 0
možnosti
Foto

I16v44a71n 19M59a80r63e50k

18. 11. 2018 18:31

Nepotřebujeme ? Ani ty "správné klaďasy" 8-o

1 0
možnosti
MB

A. Babiš, dříve či později skončí. (Není na tom nic fantas). Řešení má, zřejmě vycestuje a nějakou dobu potahá své dotační nitky, OK. Co s ČSSD? Cokoliv Hamáček udělá je blbě! Vystoupí - nevystoupí. Zničit tradiční stranu - 140 let tradic!. považuji za větší kumšt, než-li založit Hnutí k podpoře svého podnikání! (Mj., kdyby z hrobu vyskočil B. Šměral - asi by se nestačil divit! Co se děje s Lihovým domem, proč je podporován stíhaný oligarcha - Tradiční, dělnickou stranou)! ... :-)

3 3
možnosti
JB

Vyvinuli jsme se v přírodní džungli a teď jedeme dál v džungli civilizace. I množství mrtvých té evoluci tak nějak odpovídá.

1 0
možnosti
Foto

A my umíme ještě něco lepšího, než si zvolit nového Zemana, Babiše a Okamuru? Češi jsou plavé bestie.

1 2
možnosti
JL

Pane Rezniku, jen prezidenta mame moznost volit. Jinak volite strany. Jejich slozeni ani nezname. Snad jen jejich "lidry". Ti ostatni "vypluji" z utrob stran jako pijavice.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........