Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co to??? 8-o8-o8-o

Chtěl jsem polemizovat, ale tolik času a prostoru na vyvracení všech omylů, nesrovnalostí či jak to jinak nazvat, nemám.... a nedám.

6 1
možnosti
ZD

Ptáte se co to - nabízím odpověď - nedostatek argumentů.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, žádný jsem tam nenašel.

3 0
možnosti
BD

Pane Macháčku. ( Machačeku ?)

Alespoň jedno vyvracení by jste snad mohl dokázat. Děkuji.Rád se poučím.Diskutovat je nutné.V

0 0
možnosti
Foto

Budiž, stačí už hned perex:

"Určité množství lidí nejen v Evropě a u nás má strach z Ruska. Vymýšlejí nesmyslné teorie propojené ještě se strachem z Číny. Ta Čína je dost realistická, i když nějaké imperiální výboje nejsou v jejich filosofii možné."

"Nesmyslné teorie" je od vás pouze politická proklamace, protože jste "nesmyslnost" neprokázal, naopak historická zkušenost opodstatněnost takových teorií potvrzuje. Obavy z Číny, byť i jen v ekonomické rovině, jsou zcela legitimní, což byste měl vědět. A poslední věta vás jen usvědčuje z neznalosti historie, kdy výboje Číny nebyly jejich filosofií nikterak blokované.

A to jsem maximálně stručný. Podrobný rozbor nesmyslů ve vašem blogu by zabral několik stran i při stručném odůvodnění.

Stačí?:-)

0 0
možnosti
Foto

Koukám, že diskuze se nedočkám. Tak se mějte.

0 0
možnosti
BD

Vážený pane

Nesedím u PC neustále- leč děkuji za reakci. Výpoje v Číně sice byly, ale jistě víte,že loďstvo nechal císař rychle zlikvidovat.Potom si uvědomili,že se musejí starat sami o sebe. Bát se Číny nemusíme. Ona se již může zničit pouze vlastním vývojem.Asi to je jediný stát dneška,který se řídí vlastní ideologií.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........