Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dotaz na Rádio Jerevan: Kogdá búdět lúče?

Odpověď : Užé býlo.

0 0
možnosti

Jak se konkrétně Vás dotklo umělé znehodnocení koruny, moc by mně to zajímalo!

Poznámka: Nefandím mu, ale proč kvůli němu pláčete Vy?

1 0
možnosti

znehodnocení měny se dotýká každého z nás...de fakto veškeré spotřební zboží, značnou část potraviny a veškeré suroviny dovážíme

1 0
možnosti
Foto

konzultoval jste již s vaším lékařem???

4 0
možnosti

Vaše hrubá chyba, díky které se vysmíváte poznámce o změně distributora elektřiny? Zaměňujete výrobce a distributora, pane Dvořáku. Velcí distributoři jsou přinejměnším čtyři. A elektřina se prodává na evropských burzách. Pokud bude ČEZ drahý, nakoupí ostaní distributoři jinde.

7 0
možnosti

PS: Uveďte, které mafiánské struktury vlastní EON, Pražskou energetiku, Pražskou plynárenskou, SPP, COOP Energy, ....???

2 0
možnosti
Foto

Češi, Moravané a Slezané málo kouří a pijí alkohol a kvůli tomu se množství peněz ve státní pokladně neustále zmenšuje a stát pro svoje velevážené nepracující s lachtaní nemocí potřebuje neustále finance na sociální dávky - a tak se tady bude logicky VŠE zdražovat.

0 0
možnosti

No - to zdražování nenastává proto, že stát potřebuje peníze. Nastává proto, že stát peníze rozhazuje.

Když jsme tvrdili, že neodpovědná politika současné a dvou předchozích vlád povede k jedinému: inflaci, vysmívali jste se.

Zvyšování cen je kauzální důsledek vyhazování peněz důchodcům (jsem jedním z nich), úředníkům, některým sociálně slabým, zvyšováním skočného maminám, jakož i nesmyslným tlakem na růst mezd. Peníze, vyplacené nedůvodně musí být utraceny za (přibližně) stále stejné množství zboží. Tak funguje trh.

Takže nejásejte vy, komu bylo přidáno - inflace to spapá. Plačme my, kdo jsme si pár korun ušetřili na stáří - vládou hnaná inflace nám úspory značně znehodnotí.

1 0
možnosti

J66i71ř38í 89A11l34e66x51a

2. 1. 2019 11:04

Dočetl jsem jen k tomu, jak u nás před plyšákem "prý" panoval teror. Dál už se ta komoušárna číst nedala. Ukázková demagogie.

Občas se tam objeví pravdivý postřeh, který je hned následován pomýleným blábolem. Ach jo.

5 0
možnosti
Foto

Ono je to subjektivní, pro někoho před r. 1989 teror neexistoval, pro někoho ano. A dnes je to třeba naopak.

Autor se ovšem blíží pravdě tam, kde poukazuje na mistrovství zdejších oškubávačů. Mít tak zlomeček toho "vývaru", který mizí v kapsách distributorů energií a vody, to by se žilo. Kdyby je aspoň použili na rekonstrukci sítí a potrubí. Ovšem nějak mu ušlo, kdo sedí v čele těchto spolků a jaká legitimace kdysi sídlila v jejich kapsách.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS