Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Léky se v žádném případě nezdrazuji. Naopak se zlevňují. Zvyšuje se spotřeba léčiv, což zvyšuje náklady vynaložené na léky. Drahé jsou originální léčivá, která mají patentovou ochranu. Nemám ráda, když někdo hlásá něco, čemu ne úplně rozumí. Jinak s Vámi souhlasím. Sleduji neustálý trend vše vyřešit jednou pilulkou.

0 0
možnosti

Nemáte pravdu. Doplatky na léky na tlak a žíly se v průběhu let zvýšily enormně.

2 0
možnosti

...aneb bacile nésó a knihe mató...jak pravili stréček Křópal.

0 0
možnosti

Strecek byl Melhoba, teticka byla Kropalka.

1 0
možnosti

To jako že je na tom líp? 8-o No, když jsem ho viděl se Slovenskou prezidentkou, tak mi tak vůbec nepřipadal, naopak vypadal na exnutí.... a moc nechápal co se kolem děje....

3 1
možnosti

:-)......Pane Černý, každému není dáno aby v tom věku vypadal jako playboy! Důležité je, co má v hlavě a co má v hlavě náš president.. Z hlediska chlapa opravdu pěkná baba, o které nikdo před rokem nic nevěděl najednou.....po důkladné mediální masáži je z ní hvězda na politickém nebi.

Kampaň jistě stála hrůzu peněz a peníze do ní investované, se musí sponzorům vrátit! Od každé investice očekáváme, že se vyplatí!

Čili, po čase uvidíme! !!!!!!

0 2
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........