Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem připraven na vše. Pěstuji v květináči zlaté mince. Pardon pažitku. Alespoň schudnu.

1 0
možnosti
BD

Chudoba je vždycky relativní pojem. Nedostek peněz je pro někoho zřícení světa a pro někoho osvobození.Mnozí si to ve svém životě vvyzkouší.

0 0
možnosti
Foto

Když státní rotačky přestanou tisknout peníze, tak přejdeme na nějakou jinou měnu, například založenou na komoditách, nebo kryptu.

0 0
možnosti
BD

Nekde vůbec o peníze jako takové. nejde o to,zda jsou virtuální či fyzicky vytištěné. jde o úlohu peněz a peněžního systému v kapitalistické společnosti.

Zde jsme se dostali již na nemožnost dalšího vývoje.

2 0
možnosti
AT

Jen tak, aby řeč nestála: ten kosmický krach také tušíte?

1 1
možnosti
BD

To netuší snad nikdo. Možná nějací magoři. Ale stačí odklonění magnetického štítu zeměkoule. A jsme v koncích za pár hodin.Slunce s postará o nevrartnou podívanou. A prachy všem budou k ničemu.

2 0
možnosti
AT

Jsem ze zvědavosti na ty odkazy kliknul. A pobavil se. Socialismus - ano ten, co dostatečně prokázal svou neživotaschopnost - jako vyšitý.

1 0
možnosti
BD

Vy jste někdy pochopil funkci socialismu ? Nikdo přece nezpochybnil socialismus jako budoucí ideální stav.To přece není téma k pobavení.,ale k přemýšlení. To asi nebude Vaše silná stránka.

Asi se těžko dokážeme domluvit,když každý máme úplně jinou životní filosofii.

2 0
možnosti
LS

Pochybuji, že " Politika stejně bude mít okurkovou sezónu. Tak bude klid." Mnoha lidem bude letos u nás i ve světě spíše "pěkně horko"...

Jejich dosavadní svět se jim doslova "rozpadá před očima", už ani nevědí, kam "s jistotou" utéct ...

1 0
možnosti
Foto

Vidím daleko prozaičtější příčiny krachu. Většina lidí odvyká práci, pravidelnému pohybu, přejídá se. Někteří užívají drogy, jsou promiskuitní, vůči přírodě nešetrní, žijí na dluh a šetřit neumí. V zaostalých oblastech se ztrojnásobuje počet obyvatel za padesát let a nejsou spokojení s tamějším způsobem žití.

3 0
možnosti
BD

správně to analyzujete z pohledu současné zdejší společnosti. Ale v těch zaostalých oblastech to vidí úplně jinak. Děti jsou jejich největší bohatství a o hodnotách života mají diametrálně jiné názory. Jen jejich inteligence jim říká,že nemohou následovat náš vývoj,protože je chybný.A mají obrovskou pravdu,kterou zatím nechápeme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........