Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K45a59r64e97l 80C35a16c76h

7. 8. 2019 14:25

Já autora článku plně chápu. Doba na kterou vzpomíná, byla doba jeho, tedy i mého mládí. A mládí nám dnes již nenávratně chybí. Proto se opomíjí to, co bylo v té době špatné. Ale pokud jde o lidské vztahy, má autor pravdu. V době nesvobody a majetkové nivelizace měli lidé k sobě blíže. Příklad - v době každoroční energetické odstávky v naší fabrice jsme my z vodního hospodářství dělali u dočišťovacích rybníků, kterými odtékala odpadní voda z fabriky, oheň, sud piva a grilování masa. Dokonce jsme u to měli i disco a někdy se i tančilo. Po r. 1986 se ještě tradice pár let držela, ale poslední rybníky byly v r. 1996 na mé padesátiny, kdy jsem to celé zařídil a zaplatil sám. Poté již o takovou kolektivní akci nebyl zájem. Společnost se rozkastovala a lidé z různých kast si již neměli co říci. Tak proč by dělali nějakou společnou akci. Myslím, že ani pan Dvořák a ani já se návratu mezilidských vztahů na takovou úroveň již nedočkáme.

1 0
možnosti
Foto

K25a96r27e20l 74C63a47c53h

7. 8. 2019 14:34

opravuji - po roce1989....

0 0
možnosti
Foto

"Jen je potřeba vráátit zpět ty lidské vtahy. "Proboha jenom to ne.!!!! Závist, práskačství, psaní anonymních udání, společnost protkána agenty StB. Kolik umělců mělo zakázáno vstupovat, vystavovat svá díla, vykonávat svoje zaměstnání. Už nikdy.

1 1
možnosti
BD

Panwe Kindl. Jste pomýlený a to velmi. Dobří lidé se umí chovat kdykoliv dobře. O těch pát spolupracovnících StB jsme věděli a měli jsme z nich jen srandu.Více jsem nechápal některé vztahy v Německu po roce 1992.Dnes již chápu,že to tam takéc není ideální. A v USA ? Kamarádi doufali v Trumpa a nějak se jim to nelíbí.

0 0
možnosti
JB

J95i20r31i 68B30o82r

7. 8. 2019 10:58

O jakých lidských vztazích píšete? O vztazích v dobré partě? Ty mám dodnes. Zapoměl jste na práskače kádrováky,uliční důvěrníky,milicionáře,pomocníky VB,pomocníky PS."Máničky" honili po ulicích a nechávali je ostříhat.To jsou ty dobré vztahy na které vzpomínáte a chcete vrátit? Záleží jen na vás s kým se stýkáte.

2 0
možnosti
Foto

Tak nevím, nevím, že neostříhali Karla Gotta a další.

0 0
možnosti
JH

Jak na to? V první řadě by v médiích , která pořád přece jen mají nějaký ten vliv na společnost, měli být zaměstnáváni především lidé schopní - ochotní informovat a nikoliv, jako dnes, věčně bojující propagandisti !

1 3
možnosti
BD

Z informací našich medií je mi špatně od srdce i od žaludku. Tak řádí banda psychopatů,jako je například paní Slonková. Na ČT se nekoukám již 3 roky. A na veškeré čs TV se nedívám již 2 roky. Vřele doporučuji odpojit televizi a zrušit platby.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........