Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

P56e84t10r 30C88h33m78e63l

10. 9. 2019 12:37

Pane Dvořáku, odstěhujte se do Číny, naší společnosti tím jen prospějete.

0 0
možnosti
PB

Čína je prostě již dál a má relativní klid.Je možno dokonce říci,že si nemůže dovolit a by jejich obrovský počet obyvatelstva někdo vydíral nějakými viry či nevhodnou politikou.

Síla ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
BD

Smát se vlastní hlouposti je jistě obdivuihodné.Velmi podobné systémy se zavedou brzy i v tom " našem " světě.V

0 1
možnosti
JJ

Jasně, nechce se nechat vydírat pravdou a svobodou a jiným názorem, než má KSČ(Komunistická strana Číny), proto není nikde na světě internet tak cenzurován a hlídán jako tam, ještě se k nim přibližuje Rusko....Rv

3 0
možnosti
BD

Milý Janko.

vůbec netušíš,jak jsi špatně informován. Asi jsi tam nikdy nebyl a na delší dobu určitě ne.. On v Číně není internet cenzurován,on je úplně odpojen. Samozřejmě jsou možnosti jak se připojit do naších " amerických" sítí. A tam nic necenzurují. Je to stejně jediná cesta,jak internet nějak regulovat a hlídat kriminální aktivity. U nás to stojí již minimálně desítky milionů korun ročně a je to pořád málo. V Číně si to vyřešili a funguje jim to. V videu je to dost podrobně popsáno. Asi jsi nevydržel ve své hlouposti tato příspěvky shlédnout.Smůla- pokračuj dále -asi se ti lépe spinká.

0 1
možnosti
AT

Videa jsem tak lehce přelítnul, nemám čas to poslouchat podrobně, navíc to pro mě nejsou nové informace. Ale vůbec nechápu, co by jako měly dokazovat. Že mají Číňani ekvivalenty našich internetových služeb ví každý trochu sečtělejší. Nijak přímočaře nevysvětlují, proč jsou tedy některé stránky v Číně zakázané. že se nechtějí nechat vydírat? Dovolím si mít také názor: elita se prostě bojí a zároveň chce ukázat tvrdou ruku. je to znamení pokroku, jak se snažíte naznačit?

A zkuste si položit otázku, proč Číňani cizí stránky blokují a proč v civilizovaném světě nikdo neblokuje čínské stránky.

3 0
možnosti
BD

V Číně moc dobře vědí,co,jak a proč dělají. Mají mnohdy předsrtavu,že to dělají nejlépe. Z jistého úhlu pohledu určitě, Lidé,kteří tam žijí a podávají informace se na vše dívají samozřejmě ze svého úhlu pohledu.A těch cizinců, kteří tam trvale žijí a pracují je již opravdu hodně. Chybná politika jednoho dítěte se obrátila v mnoho jiných problémů,které tady chápeme( nechápeme) jen z našeho pohledu. Čína je jednoduše jiná a je opravdu úžasné,co se jim za pár desetiletí podařilo. Jsou na to právem hrdí. současná obchodní válka má tento náskok zmírnit. Jen se vše bohužel obrátí proti tomu"našemu" ideálnímu světu.Čína počítá s přistěhovatelstvím stovek milionů lidí z Evropy,Asie, Afriky i Latinské Ameriky.

To nemůžeme z našeho pohledu vůbec pochopit. Tady budeme jen prozatím stavět trapné ploty.

0 0
možnosti
JB

J12i73r87i 98B13o63r

29. 8. 2019 8:38

Mě jako provokatér připadáte Vy.

3 0
možnosti
AT

A co je "vhodná" politika si určí kdo?

2 0
možnosti
LT

Ústřední výbor Komunistické strany Číny :-)

2 0
možnosti
Foto

Proberte se ! Vše je opravdu úplně jinak.

5 0
možnosti
DH

...ano, ano. Dokonce i ta Zeměkoule je placatá, že.

2 2
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........