Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

To je zajímavé, že starý muž věří prohlášení politiků. Neříkal náhodou Hitler do poslední chvíle, že chce mír? Ano chtěl mír, ale jen do doby, než zaútočil. ;-);-)

2 0
možnosti

Kdo si chce udělat aspoň nějaký "hrubý" obrázek o Číně, ať si na YouTube najde videa lidí jako Čočík nebo Jaroslav Kurťak - kteří tam už nějaký ten rok žijí a pracují.

A kdo nechová vůči ČÍně dnes módní nenávist, tak musí uznat, že to tam není tak horké, jak se nám snaží vnutit "seriózní média".

Je tam sice přelidníno (takže nic pro mě :-)), Číňani se chovají jako prasata atd., ale zase je technologicky napřed (a spousta západních firem se tam jezdí inspirovat).

0 0
možnosti
BD

Odkaz na pana Codra (cocik) v blogu je uveden.Další je tam uveden Pavel Dvořák

0 0
možnosti

Dost dobře nechápu, proč by nám Čína měla ubližovat, abychom si na ni udělali ten správný obrázek. Myslím, že není daleko doba, kdy Čína (v zájmu jednotné Číny) přijde udělat "pořádek" do Hongkongu. Pak možná i autor pochopí, "voco go".:-P

3 0
možnosti
BD

Pane Šťastný i další !

Autor chápe,že c elý svět a zvláště někteří u nás nechápou ! "vo co go". Normální lidé v Číně Hong Kongu vše chápou velmi dobře.Jestliže bude nucena Čína zasáhnout silovými prostředky,tak to lidé budou chápat také. My by jsme tady nesouhlasili,když by byly centrální věznice jinde než tady ? My máme radost z vězení na Ruzyni ? Myslíte si,že Policie je jen na ozdobu a dozor při fotbale ,jako u nás ? Trošku přemýšlejte u představete si kolik lidí v Číně by muselo být zavřených ,aby procenta odpovídala číslům u nás !!!

Zločinnost v Číně fantasticky klesla a klesá !

0 3
možnosti
JL

"Cina nechce ublizovat nikomu". Tem vic nez milionu Tibetanu, povrazdenych od roku 1951 cinskymi komunisty uz opravdu neublizi. Cina prohlasuje, ze pokud na Taiwamu probehne referendum a tamnejsi lid se rozhodne pro vyhlaseni nezavislosti sve zeme pod jmenem "Republika Taiwan" podnikne vojenskou akci! Nechce nikomu ublizit? Co to je vojenska akce? Pokud to provede je to nezpochybnitelny pripad agrese..

5 2
možnosti
JK

Německá propaganda za druhé sv. války neustále opakovala, že Německo vždy usilovalo pouze o mír - válka mu byla vnucena.

3 0
možnosti
IB

I57v94o 91B50o26u28š37e

4. 10. 2019 20:25

Přemýšlím, jak vy obdivovatelé stabilních společenství budete reagovat až vypukne konflikt mezi Ruskem a Čínou.....KOmu budete držet palečky.

2 0
možnosti
BD

Čína prakticky bude okupovat Sibiř. Rusové nadšeni nejsou,ale nemají jinou možnost. Na Sibiři ostatně vždy byla rozsáhlá civilizace v minulosti. Inormace se nyní objevují.

Evropští Rusové tam bydlet zatím nebudou. A proč by spolu válčili ? to si přece již vyzkoušeli před mnoha lety. Navíc hranice států již prakticky zrtrácí svůj význam.

0 1
možnosti
BD

A již mne cenzurují - ale tady ,. zdejší soudruzi mi zablokovali článek.

0 0
možnosti
JK

Obraťte se na soudruha Babiše - tomu to tady patří.

3 1
možnosti
BD

Chápe vůbec někdo,že velmi brzy bude mít Čína více než 2 x tolik obyvatelstva jako celé USA a všechny státy EU dohromady ? Co to tady plácáte za pitomosti ?

1 2
možnosti
IB

I45v95o 58B68o44u36š38e

4. 10. 2019 21:50

A to je důvod jim lézt do prdelky?

2 0
možnosti
BD

Hloupost a nevzdělanost v Česku je neuvěřitelná. Zkuste si něco zjistit,co se v Číně děje a jajký mají Číňané názor na vývoj v jejich zemi. Na Internetu je dost materiálů k dispozici. Dokáže si někdo představit jak pár tisíc komunistů dokáže ovliňovat život v Číně ?.Navíc v Číně určitě není žádný komunismus ani náhodou.

Jste všichni hrozně pomýleni zdejší pitomou a naivní propagandou.

2 2
možnosti
PD

Komunisté už nám jednou vládli a myslím, že to stačilo, nebo se Vám stýská? Každý ekonomický pracovník má svého politického - komunistického zástupce - náměstka - zase šeptané politické vtipy, armáda donašečů, špehování státem, tabu témata - pracuj, jez, bav se, ale pod dohledem KSČ(íny) - co byste ještě chtěli - držte huby a krok. To byste tady rád?

2 0
možnosti
JS

No, je to asi jako když budete mít souseda, který bude úspěšný, bohatý, bude mít kontakty, bude mít vliv na dění ve Vašem okolí, prostě by se mohlo zdát, že by s ním bylo šikovné kamarádit. Jenže kromě tohoto všeho taky mlátí svou manželku. Budete s ním pořád ještě chtít kamarádit?

1 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........