Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Islámu se nebojím a budoucnosti taky ne. Takže neřeším, jaké by to bylo pod muslimy. Ale: evoluce lidstva pořád probíhá a hřiští je několik, momentálně dominantních - "Západ", islám, Rusko, Čína a zbytek světa. Nápad "podvolení" islámu je zajímavý - ale Češi na to nejsou: dnes je průměrný Čech konzumní ateista, konzument vzývající své bankovní konto a žrádlo, co s nimi? Muslim musí 5x za den vystrkovat zadek k nebi, to by u nás neprošlo. Jo a ten ramadán - bez jídla a pití přes den? No pasaran. Spíše se lidské věci globálně budou dále dít v souvislosti s předlidněním směřujícím ke katastrofě, supertechnizací, enviromentálními změnami směřujícími ke katastrofám a případnými jadernými válkami, které ale myslím by nic nevyřešily, pokud by se nepodařilo vyhubit celé lidstvo, což je poměrně náročné..?. Nicméně zapojení AI do správy státu mě zaujalo.Je docela možné, že až to někdo aplikuje na ekonomiku a bude to fungovat, ostatní se přidají.

0 0
možnosti
BD

Milý Jirko !

Ty se počítáš mezi ateisty,které popisuješ ? A proč popisuješ chování muslímů,které neznáš a vůbec nechápeš ?Myslíš si iopravdu,že je zeměkoule přelidněná ? Ramadán je o něčem jinéím,než je půst.Svět se mění ve všech dimenzích. Je to určitá nezadržitelná evoluce společnsti.

0 0
možnosti
PK

Tak si nejsem jistý co přesně jste chtěl sdělit, převažuje pocit, že se nemáme obávat ilegální migrace muslimů.

Je li tomu tak, neřešil bych Indonesii, ale doporučil všem stejně smýšlejícím návštěvu Dánska resp. Švédska, tedy lidnatostí trochu srovnatelných s naší zemí (i když v DK né úplně). Jsou to obě země s velkou empatii k emigrantům, ta pomalu ale vyprchává ....a jen díky emigrantům.

1 0
možnosti
JL

Můj názor: Vikingové se nudili a tak si řekli: potřebujeme nějak obohatit náš sexuální život a barevnost populace, kulturu, přijmeme 100 000 muslimů a Afričanů. A maj to!

0 0
možnosti
JD

to je blábol .. útoky na nemuslimy, zákony o rouhačství .. to je indonésie ...

1 0
možnosti
Foto

Zvykli jsme si na socialismus, zvykneme si i na islám.

2 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS