Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je mi jasné, že musíte relativizovat vpád na Krym a jeho anexi, to vám ukládá vaše zaměření a vím já, co ještě jiného. Ale takto nemoudře a zcema mimózně to bagatelizovat je silně nedůstojné a snad i vás nehodné. :-)

4 0
možnosti

Co si myslíte,že dnes děje v USA ? Invazi z Hondurasu zastaví Trump Národní gardou ? Příště půjde 5 x tolik lidí a nikdo je nazastaví. Nějaký Krym je jen malinkatý symbol současného stavu a řešit tamější problémy nemá smysl. Lidé si to tam vyřeší sami. Stejně jako v Rusku , USA i Číně. Vývoj civilizace nelze zastavit nějakou silou.Bagatelizovat problémy se občas musí,aby se lidé probrali.

0 1
možnosti

Blog ze žánru sci-fi. Úvaha o tom jak by to vypadalo v jiné alternativní realitě, v jiném vesmíru, na jiné planetě. Autor má zjevně podobných povídek v zásobě hodně a také lze vysledovat, že se postupně stále více vzdalují naší realitě, asi naznačuje, že realita paralelních vesmírů se vzdaluje přímo úměrně rozpínání časoprostoru. Jen doufám, že v tom tvůrčím zápalu své vizi zcela nepropadne, návrat do skutečné reality by pak mohl být pro jeho duševní zdraví zdrcující. To víte, ti umělci ....

2 0
možnosti
Foto

Názor ČR na okupaci ukrajinského Krymu je zcela irelevantní, protože k žádné okupaci nedošlo. Jedinou institucí, která může takové stanovisko autoritativně vyslovit, je Rada bezpečnosti OSN.

Pokud toto stanovisko ve vztahu k druhému státu vysloví nějaký stát, tak se jedná o vměšování do vnitřních záležitostí uvedeného státu.

1 6
možnosti

Jasně a slunce každé ráno čeká, až dostane z Ruska povolení, aby mohlo vyjít.

3 0
možnosti

P97e45t97r 20B31u36r28i28a10n

22. 10. 2018 1:12

Četl jsem od vás hodně fest pomatených blogů, ale tímto jste posunul svůj osobák opět k dalším výšinám. Tolik naprosto zbytečných a hloupých slov jsem nečetl ani na žádném předvolebním letáku. Velká gratulace.

6 0
možnosti
Foto

R^ to je, Petře, výtvor vysokoškolsky vzdělaného člověka. Neuvěřitelné.;-(

4 2
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........